Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Beograd | Vikend putovanje | Jesen 2022.

Smještaj Tip smještaja 14.10. - 16.10.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
690 HRK
1/2 s doručkom
790 HRK
1/1 s doručkom
850 HRK

NAPOMENA: 1/1 = jednokrevetna soba | 1/2 = dvokrevetna soba | 1/3 = trokrevetna soba | sve cijene su po osobi

Online rezervacije i prijave su besplatneZakažite besplatan razgovor s Fun Factory turističkim agentom i saznajte sve detalje o ovom putovanju.

Ponuda ističe za
Još 14 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

U slučaju pozitivnog testa na Covid-19 prije putovanja, pri predočenju pozitivnog testa agenciji imate pravo na povrat u punom iznosu!

Za ulazak u Srbiju trenutno je potrebno predočenje dokaza o cijepljenju, potvrda o preboljenju Covid 19 virusa, ne kraća od 14 dana, niti starija od 6 mjeseci ili PCR test. Više informacija o mjerama na: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

 

Vikend u Beogradu uz Fun Factory agenciju - tradicija od 15 godina!

 

Grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Smješten na ušću Save u Dunav, Beograd je poznat po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. 

Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakorači te u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije čija putovanja u Beograd traju od davne 2008. godine, upoznati ćete grad uz naše provjerene i iskusne lokalne vodiče koji će vas povesti u razgled grada (u cijeni aranžmana) te uputiti na najbolja mjesta u gradu, prije organiziranih izlazaka na neka od najboljih mjesta sa živom muzikom (fakultativno).

 

POLAZAK:
Pula - petak 03:00h
Rijeka - petak 05:00h
Zagreb - petak 07:00h

Dolazak u hotel u popodnevnim satima, check in i slobodno vrijeme. 

Izlazak uz bus transfer od hotela do kluba. 

SUBOTA:

Doručak 07:00-10:00h

Razgled grada uz lokalne vodiče (u cijeni aranžmana) - nakon bogatog doručka i odmora od izlaska, krećemo u popodnevni obilazak grada u pratnji lokalnih vodiča koji će nam ispričati najzanimljivije informacije o gradu, njegovoj povijesti i kulturi. Tura obuhvaća i posjet Kalemegdanu gdje ćemo napraviti zajedničku fotografiju, a završava u boemskoj ulici Skadarliji.

Ručak u restoranu Tri šešira - uz živu glazbu i vrhunsku hranu
MENU - teleća juha, mješano meso i prilog (pileći file, ćevapi i krmenadla sa pekarskim krumpirom), mješana salata, lepinja, čoko torta

Slobodno vrijeme.

Izlazak uz bus transfer od hotela do kluba. 

NEDJELJA:

Doručak 07:00-10:00h

Check out i polazak za Zagreb, Rijeku i Pulu 10:00 - 11:00h

Ugodna vožnja uz kraća stajanja i povratak kući u poslijepodnvnim satima.
 

Iskustvo koje se ne propušta!
#novagodina #beograd #žividoksimlad

 

Vesti i galerija