Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Vikend Beograd 2021.

Smještaj Tip smještaja 15.10. - 17.10.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/4 s doručkom
RASPRODANO
1/3 s doručkom
550 HRK
1/2 s doručkom
590 HRK
1/1 s doručkom
650 HRK
Ponuda ističe za
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

U slučaju pozitivnog testa na Covid-19 prije putovanja, pri predočenju pozitivnog testa agenciji imate pravo na povrat u punom iznosu!

Za ulazak u Srbiju potrebno je predočenje dokaza o cijepljenju, potvrda o preboljenju Covid 19 virusa, ne kraća od 14 dana, niti starija od 6 mjeseci ili PCR test. Agencija garantira da PCR test rađen u četvrtak 14.10. između 14 - 15h na zavodu Andrija Štampar će biti gotov do kraja dana (dolazak bez narudžbe) i vrijediti će i za povratak u RH. Više informacija o mjerama na: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

POLAZAK u petak oko 7/8 ujutro iz Zagreba. Više info par dana prije polaska.

ULTRA LAST MINUTE - do utorka 12.10. u ponoć!
Garantirani polazak iz Zagreba.

Beograd

Grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. 

Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakorači te u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije čija putovanja u Beograd traju od davne 2010. godine, upoznati ćete grad uz naše provjerene i iskusne lokalne vodiče koji će vas povesti u subotnji razgled grada (u cijeni aranžmana) te uputiti na najbolja mjesta u gradu.

Vesti i galerija