Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Opis destinacije i fotografije

PUTOVANJE U PRIPREMI - uskoro više informacija..

Party vikend u Sarajevu je uz Beograd jedan od najpopularnijih produkata Fun Factory agencije. Zbog trenutne epidemiološke situacije te aktivnih mjera, još nije definiran točan datum putovanja. Ukoliko ste zainteresirani, predbilježite svoje mjesto na info@funfactory.hr. Prvi ćete saznati sve informacije o putovanju i ostvariti najbolju cijenu.

Putovanje koje će se sigurno realizirati 2021. godine je Party Brod - Krstarenje Jadranom 7 dana. Više informacija OVDJE.

Sarajevo – grad derneka i ćevapa, grad kroz koji prolazi vječno opjevana rijeka Miljacka i u čijoj se neposrednoj blizini nalazi izvorište rijeke Bosne s popularnim izletištem Sarajlija - Vrelom Bosne, sjecište je raznih kultura i vjera te predstavlja jedinstvenu kulturnu mješavinu. Uz bogatu kulturu, Sarajevo odiše opuštajućim i laganim ritmom koji uključuje druženje s prijateljima i sjedenje na kafi ili nekom drugom piću satima u nedogled te takav zarazni ritam brzo prelazi i na ostale posjetitelje Sarajeva. Zato ne morate sve obaviti i obići danas, ostavite nešto i za sutra, a današnji dan provedite zavaljeni u nekom udobnom mjestu u jednom od sarajevskih kafića i uživajte u dokolici.

Osim jeftinog prijevoza i bogate kulture, Sarajevo je i prijestolnica balkanske kuhinje u kojoj caruju specijaliteti poput ćevapa, sudžukica, raznovrsnih pita, baklava, hurmašica, tufahija i ostalih poslastica koje jednostavno morate probati! 

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu te povesti u razgled grada. Pripremili smo za vas party program koji uključuje pool party u hotelu i 2 luda izlaska u petak i subotu.

Hotel Holiday 4* - smještaj u 1/1, 1/2 i 1/3 sobama u vrhunskom hotelu blizu centra grada. Prostoran i komforan, modernog enterijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana. Sve hotelske sobe su klimatizirane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, satelitsku TV i besplatni internet.

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + 2 party vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewpovoljne cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program.

Jeste li znali?

  • Sarajevo je bilo domaćin Zimskih olimpijskih igara 1984. godine
  • 1995. osnovan je Sarajevo Film Festival koji je postao najveći i najpoznatiji filmski festival na Balkanu i jugoistočnoj Europi
  • Tramvaji koji su se prvi put koristili u Europi, bili su oni u Sarajevu, s početkom još 1885. godine. 11 godina kasnije, Sarajevo je bilo prvi grad u Europi koji je imao potpuno električnu tramvajsku liniju.
  • Sarajevo je počelo s prvim organiziranim pružanjem turističkih usluga na području bivše Jugoslavije 1879.godine
  • Riječ Sarajevo potiče od turske kovanice saray ovasi sa značenjem dvor i polje oko dvora

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija