Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Opis destinacije i fotografije

Sarajevo – grad derneka i ćevapa, grad kroz koji prolazi vječno opjevana rijeka Miljacka i u čijoj se neposrednoj blizini nalazi izvorište rijeke Bosne s popularnim izletištem Sarajlija - Vrelom Bosne, sjecište je raznih kultura i vjera te predstavlja jedinstvenu kulturnu mješavinu. Uz bogatu kulturu, Sarajevo odiše opuštajućim i laganim ritmom koji uključuje druženje s prijateljima i sjedenje na kafi ili nekom drugom piću satima u nedogled te takav zarazni ritam brzo prelazi i na ostale posjetitelje Sarajeva. Zato ne morate sve obaviti i obići danas, ostavite nešto i za sutra, a današnji dan provedite zavaljeni u nekom udobnom mjestu u jednom od sarajevskih kafića i uživajte u dokolici.

Osim jeftinog prijevoza i bogate kulture, Sarajevo je i prijestolnica balkanske kuhinje u kojoj caruju specijaliteti poput ćevapa, sudžukica, raznovrsnih pita, baklava, hurmašica, tufahija i ostalih poslastica koje jednostavno morate probati! 

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu te povesti u razgled grada. Pripremili smo za vas party program koji uključuje pool party u hotelu i 2 luda izlaska u petak i subotu.

Hotel Holiday 4* - smještaj u 1/1, 1/2 i 1/3 sobama u vrhunskom hotelu blizu centra grada. Prostoran i komforan, modernog enterijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana. Sve hotelske sobe su klimatizirane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, satelitsku TV i besplatni internet.

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + 2 party vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewpovoljne cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program.

Jeste li znali?

  • Sarajevo je bilo domaćin Zimskih olimpijskih igara 1984. godine
  • 1995. osnovan je Sarajevo Film Festival koji je postao najveći i najpoznatiji filmski festival na Balkanu i jugoistočnoj Europi
  • Tramvaji koji su se prvi put koristili u Europi, bili su oni u Sarajevu, s početkom još 1885. godine. 11 godina kasnije, Sarajevo je bilo prvi grad u Europi koji je imao potpuno električnu tramvajsku liniju.
  • Sarajevo je počelo s prvim organiziranim pružanjem turističkih usluga na području bivše Jugoslavije 1879.godine
  • Riječ Sarajevo potiče od turske kovanice saray ovasi sa značenjem dvor i polje oko dvora

Program Izleti Aranzman