Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Vlak Beograd | Jesen 2019.

Smještaj Tip smještaja 11.10. - 13.10. 18.10. - 20.10.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
RASPRODANO
1/2 s doručkom
RASPRODANO
RASPRODANO
1/1 s doručkom
RASPRODANO
RASPRODANO
Party Vlak prijevoz
 • Party Vlak, fun factory
INFO BOX
Bez noćenja
RASPRODANO
RASPRODANO
Hotel Rex 3*
 • fun factory
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
RASPRODANO
1/2 s doručkom
RASPRODANO
RASPRODANO

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

Ponuda ističe za
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

 • party vlak, beograd, srbija, fun factory
 • party vlak, beograd, srbija, fun factory
 • party vlak, beograd, srbija, fun factory
 • party vlak, beograd, srbija, fun factory

Program Izleti Aranzman

Putovanje za studente i mlade #PartyVlak
Dva termina => 11.10. - 13.10. // 18.10. - 20.10.

Kako bi se prijavili, u tablici odaberite smještaj i datum te kliknite na cijenu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

Beograd je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu i povesti u subotnji razgled gradaPetak i subota navečer su rezervirani za najbolje beogradske klubove gdje ćemo provesti 2 lude noći i otpustiti kočnice do ranih jutarnjih sati.. Više informacija pod sekcijom "izleti".

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + 2 Jack Daniels party vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewpovoljne cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona gdje možete mirnije provesti putovanje, a u svakom trenutku (osim na granici) možete prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program. Po dolasku u Beograd pripremamo veliko iznenađenje.. ;)

Jeste li znali?

 • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
 • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
 • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
 • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
 • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Vesti i galerija