Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Vlak Beograd | Jesen 2019.

Opis destinacije i fotografije

  • party vlak, beograd, srbija, fun factory
  • party vlak, beograd, srbija, fun factory
  • party vlak, beograd, srbija, fun factory
  • party vlak, beograd, srbija, fun factory

Putovanje za studente i mlade #PartyVlak
Dva termina => 11.10. - 13.10. // 18.10. - 20.10.

First Minute (od 590kn): RASPRODANO
Drugi krug prijava (od 690kn): do 25.08. 
Kako bi se prijavili, u tablici odaberite smještaj i datum te kliknite na cijenu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

Beograd je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu. Petak i subota navečer su rezervirani za najbolje beogradske klubove i splavove gdje ćemo provesti 2 lude noći i otpustiti kočnice do ranih jutarnjih sati.. 

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + 2 Jack Daniels party vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewpovoljne cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program. Po dolasku u Beograd pripremamo veliko iznenađenje.. ;)

Jeste li znali?

  • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
  • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
  • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
  • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
  • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija

Smještaj Tip smještaja 11.10. - 13.10. 18.10. - 20.10.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
690 HRK
690 HRK
1/2 s doručkom
740 HRK
740 HRK
1/1 s doručkom
790 HRK
RASPRODANO
Hotel Rex 3*
  • fun factory
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
690 HRK
1/2 s doručkom
RASPRODANO
790 HRK

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

Ponuda ističe za
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.