Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Program Izleti Aranzman

Najbolji ljetni provod po nikad pristupačnijim cijenama - krstarenje Jadranskim morem u trajanju od 7 dana u špici sezone. Uživaj u obilasku najljepših djelova Jadrana, svakodnevnom kupanju u skrivenim uvalama, partijima na brodu i pod zvijezdama.

Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i odabrati termin u kalendaru, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

FLEKSIBILNI UVJETI REZERVACIJE - u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje. Više na linku.

Zašto Party Brod?

- odlazak na prekrasne otoke i skrivene uvale
- kupanje u najljepšim dijelovima Jadranskog mora
- svakodnevno uživanje i sunčanje na palubi broda
- vrhunska hrana, doručak + ručak u 3 slijeda
- partijanje u zabačenim uvalama
- putovanje u skladu sa sigurnosnim uvjetima - ograničen broj putnika

Iskoristi ovu jedinstvenu ponudu i zaplovi Jadranskim morem po nikad pristupačnijim cijenama!
Uživaj u prirodnim ljepotama Lijepe naše i neotkrivenim uvalama gdje će biti organizirani svakodnevni beach partyji, a nakon što se brod veže u luku nastavlja se s noćnim partyem koji uključuje razne happy houre, karaoke, kapetanske večere i sl.

Iza ponoći izaberite odlazak u neki od obližnjih barova u mjestu ili party na brodu "pod zvijezdama" u nekoj od prekrasnih uvala...
Zaplovite sa nama i doživite više od običnog ljetovanja! #funfactoryhr #2020

Upoznajte našu turu klikom na blog gdje ćete pronaći slike i opise: funfactory.hr/blog/nezaboravna-party-brod-tura

PARTY BROD | Jedrenjak

PARTY BROD | Jedrenjak - Tradicionalni brodovi odlična su opcija ako želite svoje ljetovanje pretvoriti u ludu i nezaboravnu avanturu. Donja paluba je klimatizirana, zajedničko korištenje WC-a i tuševa, a svaka soba ima svoj umivaonik. Kapacitet 32 osobe (dvokrevetne sobe).
Kako bi detaljno proučili naš brod, pogledali slike i primjere dnevnih menija, kliknite na link funfactory.hr/blog/party-brod-jedrenjak i potražite više informacija.
Nakon što se odlučite za termin, potrebno je ispuniti prijavnicu na dnu stranice te uplatiti akontaciju u roku od 48h od prijave. Sve potrebne informacije dobiti ćete na e-mail nakon prijave (ukoliko ne zaprimite mail molimo da provjerite neželjenu poštu/spam folder).

NAPOMENA: U skladu sa naputcima nadležnih tijela, Fun Factory agencija će osigurati zaštitnu masku za svakog putnika te će biti obavezna dezinfekcija ruku pri svakom ulasku na brod. Zajedničke prostorije broda će se dezinficirati svaki dan po dolasku na novu destinaciju kako bi svim putnicima osigurali maksimalni nivo sigurnosti za vrijeme putovanja. Čuvajmo zdravlje za bezbrižno putovanje!

Osebujni kapetan i vesela posada broda :)

Plivajte u osamljenim uvalama, istražujte povijesne gradove, gledajte nevjerojatne zalaske sunca i zabavljajte se u nekim od najpoznatijih mjesta noćnog života u Europi u više termina u špici sezone:

Get ready for #summer2020
SAIL - SWIM - PARTY - REPEAT