Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Opis destinacije i fotografije

Kako provesti ovo ljeto? Imamo savršeno putovanje za tebe i tvoju ekipu. :)
Za vas smo  pripremili krstarenje Jadranskim morem u trajanju od 7 dana u špici sezone, na vama je samo da odaberete termin i brod koji želite te da se prepustite doživljaju koji ćete dugo pamtiti!

FIRST MINUTE akcija za prijave do 02.06. u ponoć!
Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu akontacije, a ostatak iznosa se plaća do najkasnije 3 tjedna prije polaska. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.
FLEKSIBILNI UVJETI REZERVACIJE - u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje. Više na linku.

Zašto Party Brod?
- odlazak na 6 prekrasnih otoka
- kupanje u najljepšim dijelovima Jadranskog mora
- svakodnevno uživanje i sunčanje na palubi broda
- vrhunska hrana, doručak + ručak u 3 slijeda
- partijanje u zabačenim uvalama
- putovanje u skladu sa sigurnosnim uvjetima - ograničen broj putnika

Iskoristi ovu jedinstvenu ponudu i zaplovi Jadranskim morem po nikad pristupačnijim cijenama!
Uživaj u prirodnim ljepotama Lijepe naše i neotkrivenim uvalama gdje će biti organizirani svakodnevni beach partyji, a nakon što se brod veže u luku nastavlja se s noćnim partyem koji uključuje razne happy houre, karaoke, kapetanske večere i sl.

Iza ponoći izaberite odlazak u neki od obližnjih barova u mjestu ili party na brodu "pod zvijezdama" u nekoj od prekrasnih uvala...
Zaplovite sa nama i doživite više od običnog ljetovanja! #funfactoryhr #2020

Upoznajte našu turu klikom na blog gdje ćete pronaći slike i opise: funfactory.hr/blog/nezaboravna-party-brod-tura

Koji je brod za mene?

Odaberite vrstu broda koja odgovara vašem budžetu i stilu putovanja i pripremite se za najbolji tjedan svog života! U ponudi imamo dvije opcije:

PARTY BROD | Jedrenjak - Tradicionalni brodovi odlična su opcija ako želite odličnu vrijednost za novac i ne smeta vam dijeljenje tuševa i toaleta na brodu. Svaka soba ima umivaonik. Kapacitet 32 osobe (dvokrevetne sobe)

PARTY BROD | Mini Deluxe Cruiser - Brodovi koji su klasa iznad u smislu prostora i udobnosti. Svaka kabina ima privatni tuš i toalet, kao i klima uređaj. Kapacitet 46 osoba (dvokrevetne i trokrevetne sobe)

NAPOMENA: U skladu sa naputcima nadležnih tijela, Fun Factory agencija će osigurati zaštitnu masku za svakog putnika te će biti obavezna dezinfekcija ruku pri svakom ulasku na brod. Zajedničke prostorije broda će se dezinficirati svaki dan po dolasku na novu destinaciju kako bi svim putnicima osigurali maksimalni nivo sigurnosti za vrijeme putovanja. Čuvajmo zdravlje za bezbrižno putovanje!

Kako bi detaljno proučili našu ponudu brodova, kliknite na link funfactory.hr/blog/ponuda-party-brodova i potražite više informacija.
Nakon što odaberete svoj brod, potrebno je ispuniti prijavnicu na dnu stranice te uplatiti akontaciju u roku od 48h od prijave. Sve potrebne informacije dobiti ćete na e-mail nakon prijave (ukoliko ne zaprimite mail molimo da provjerite neželjenu poštu/ spam folder).

Plivajte u osamljenim uvalama, istražujte povijesne gradove, gledajte nevjerojatne zalaske sunca i zabavljajte se u nekim od najpoznatijih mjesta noćnog života u Europi u više termina u špici sezone: 11.07. - 18.07., 18.07. - 25.07., 25.07. - 01.08., 01.08. - 08.08., 08.08. - 15.08., 15.08. - 22.08.!

Get ready for #summer2020
SAIL - SWIM - PARTY - REPEAT

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija