Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h
  • kusadasi, turska, fun factory, ljetovanje

Program Izleti Aranzman

Iskoristite FIRST MINUTE akciju i najpovoljnije cijene na tržištu!!
Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu akontacije, a ostatak iznosa se plaća do najkasnije 3 tjedna prije polaska. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

KUŞADASI

​Kuşadasi je najveće ljetovalište na turskoj egejskoj obali, ali i mjesto gdje neprekidno pristaju putnički brodovi odakle turisti odlaze vidjeti drevni Efes. Pokraj luke nalaze se zidine Starog grada (Caravanserai) unutar kojih su smještene bezbrojne radnje, restorani i mjesta za noćni provod. Odmah pokraj je otok ptica, šarmantni otočić na čijem se vrhu nalazi malena Genovljanska tvrđava, kao i nekoliko kafića i barova. Ispod otoka je nova marina u koju pristaju jahte iz cijelog svijeta. Odakle se grad nastavlja širiti velikom brzinom i svake godine "niču" nove kuće i hoteli, duž obale i uz niska brda koja je okružuju. Za mlade tu je poznati Bar street (ulica barova) gdje kafići i klubovi rade cijele noći i garantiraju fenomenalnu zabavu tijekom ljetovanja.
 

Polazak je isključivo iz Beograda te je potrebno realizirati prijevoz u vlastitom aranžmanu.
Točno vrijeme polaska iz Beograda i lokaciju kao i broj / ime vodiča te ostale info o planu puta ćete dobiti u završnom pismu par dana prije polaska.

Preporuke za prijevoz do Beograda u vlastitom aranžmanu: OVDJE.

Jeste li znali?

  • Nedaleko od Kuşadasija nalaze se poznate "pamučne tvrđave" ili "dvorci od pamuka", tzv. Pamukkale - za ovo bajkovito mjesto znala je i poznata Cleopatra pa se u blizini nalazi i njena kupaonica
  • Zeusova špilja nalazi se na pola puta od Kuşadasija prema Nacionalnom parku. U njoj se, prema legendi, Zeus često kupao s prelijepim djevojkama skrivajući se od svoje ljubomorne žene Here
  • Poznati "Trojanski konj" nalazi se u gradu Çanakkale i poklon je holivudskih glumaca tom gradu