Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h
  • evia, edipsos, grčka, fun factory, ljetovanje
  • evia, edipsos, grčka, fun factory, ljetovanje
  • evia, edipsos, grčka, fun factory, ljetovanje
  • evia, edipsos, grčka, fun factory, ljetovanje
  • evia, edipsos, grčka, fun factory, ljetovanje

Program Izleti Aranzman

Iskoristite FIRST MINUTE akciju i najpovoljnije cijene na tržištu!!
Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu akontacije, a ostatak iznosa se plaća do najkasnije 3 tjedna prije polaska. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

EVIA

Otok Evia u posljednjih je nekoliko godina postao poznat kao nova turistička destinacija s nepromijenjenim prirodnim okruženjem. Prelijepo mjesto za odmor, s dugačkim, pješčanim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslenicima, plantažama smokava i pistacija. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uvjeti, duga sezona, mnoštvo prelijepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine Eviu jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima.

EDIPSOS

Edipsos, ili kako se još naziva Loutra Edipsou je najpoznatiji, a ujedno i najstariji spa resort u Grčkoj, poznat po vrućim mineralnim izvorima koji izravno prelaze u more. U prilog tome da je među najstarijim ide i to da se spominjao u djelima poznatog grčkog filozofa Aristotela. U rimsko doba je ugostila i rimske imperatore Hadrijana, Septimija Severa i Marka Aurelija. Iz tog doba su i poznate rimske kupaonice – Sila. Danas grad broji desetak tisuća stanovnika, 198 hotela od čega su 18 sa spa programima. Edipsos je jedno od najpoznatijih termalnih lječilišta u Grčkoj, koje je poznato po svojim termalnim izvorima, koji se ulijevaju direktno u more s temperaturom od 34 do 70 stupnjeva. Sam Edipsos je lijepo razvijeno turističko mjesto, koje nudi dobru ponudu smještaja, kao i mnoštvo kafića, restorana, i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i ljeti i zimi čini ga idelanim za posjete tijekom cijele sezone.

Polazak je isključivo iz Beograda te je potrebno realizirati prijevoz u vlastitom aranžmanu.
Točno vrijeme polaska iz Beograda i lokaciju kao i broj / ime vodiča te ostale info o planu puta ćete dobiti u završnom pismu par dana prije polaska.

Preporuke za prijevoz do Beograda u vlastitom aranžmanu OVDJE.