Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Budva | Prvomajski festival | Balkan Fun

Smještaj Tip smještaja 30.04. - 03.05.
Vile hotela PARK
INFO BOX
1/4 apartman
850 HRK
1/3
890 HRK
1/2
950 HRK
Ponuda ističe za
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

BALKAN FUN koncept zabave okuplja preko 2000 mladih iz regije koji uživaju na brendiranim eventima. Za 4 dana za vas organiziramo 6 party-a (3 dnevna na plaži i 3 noćna u diskoteci).

Naša misija i primarni cilj je da vam omogućimo putovanje na kojem je sve dozvoljeno, da na zabavama - “žurkama” za vas spajamo nespojivo i pomičemo granice dobrog provoda, stvaramo zajedno trenutke koje ćete prepričavati svojim prijateljima dugo nakon Balkan FUN party putovanja.

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

 

▪ Ispunite kratku prijavnicu i kontaktirati će Vas naš agent oko daljnjih dogovora za ponudu i uplatu

▪ Kako bi mjesto bilo rezervirano, potrebno je po primitku ponude na mail uplatiti akontaciju 150,00 kn po osobi ili cjelokupan iznos

▪ Cijeli iznos treba biti uplaćen najkasnije 10 dana prije polaska. Zbog velikog interesa, prijavite se što prije jer mjesta su ograničena

U slučaju otkaza putovanja zbog Covid-19 mjera, imate pravo na povrat u punom iznosu
Više na blogu: Putuj bezbrižno

Za uvjete prelaska granice potražite više informacija na: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211