Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Budva | Prvomajski festival | Balkan Fun

Smještaj Tip smještaja 30.04. - 03.05.
Vile hotela PARK
INFO BOX
1/4 apartman
850 HRK
1/3
890 HRK
1/2
950 HRK
Ponuda ističe za
Još 14 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

BALKAN FUN koncept zabave okuplja preko 2000 mladih iz regije koji uživaju na brendiranim eventima. Za 4 dana za vas organiziramo 6 party-a (3 dnevna na plaži i 3 noćna u diskoteci).

Naša misija i primarni cilj je da vam omogućimo putovanje na kojem je sve dozvoljeno, da na zabavama - “žurkama” za vas spajamo nespojivo i pomičemo granice dobrog provoda, stvaramo zajedno trenutke koje ćete prepričavati svojim prijateljima dugo nakon Balkan FUN party putovanja.

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

 

▪ Ispunite kratku prijavnicu i kontaktirati će Vas naš agent oko daljnjih dogovora za ponudu i uplatu

▪ Kako bi mjesto bilo rezervirano, potrebno je po primitku ponude na mail uplatiti akontaciju 150,00 kn po osobi ili cjelokupan iznos

▪ Cijeli iznos treba biti uplaćen najkasnije 10 dana prije polaska. Zbog velikog interesa, prijavite se što prije jer mjesta su ograničena

U slučaju otkaza putovanja zbog Covid-19 mjera, imate pravo na povrat u punom iznosu
Više na blogu: Putuj bezbrižno

Za uvjete prelaska granice potražite više informacija na: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211