Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Beograd | Vikend putovanje | 07.-09.10.

Smještaj Tip smještaja 07.10. - 09.10.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/4 s doručkom
RASPRODANO
1/3 s doručkom
99 €
1/2 s doručkom
109 €
1/1 s doručkom
119 €

NAPOMENA: 1/2 = dvokrevetna soba, 1/3 = trokrevetna soba | sve cijene su po osobi

Online rezervacije i prijave su besplatneZakažite besplatan razgovor s Fun Factory turističkim agentom i saznajte sve detalje o ovom putovanju.

Ponuda ističe za
Još 10 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

Napomena: Vlada Republike Srbije priopćila je kako prestaju važiti sve mjere kontrole i ograničenja ulaska u Republiku Srbiju, u vezi sa zaraznom bolešću Covid-19. Također, nema mjera na snazi za povratak u RH. 

Vikend u Beogradu uz Fun Factory agenciju - tradicija od 15 godina!

Grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Smješten na ušću Save u Dunav, Beograd je poznat po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. 

Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakorači te u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije čija putovanja u Beograd traju od davne 2008. godine, upoznati ćete grad uz naše provjerene i iskusne lokalne vodiče koji će vas povesti u razgled grada (u cijeni aranžmana) te uputiti na najbolja mjesta u gradu, prije organiziranih izlazaka na neka od najboljih mjesta sa živom muzikom (fakultativno).

BEOGRAD NOVA GODINA: www.funfactory.hr/putovanja/beograd-nova-godina

POLAZAK:
Zagreb - petak 08:00h

Dolazak u hotel u popodnevnim satima, check in i slobodno vrijeme. 

Izlazak uz bus transfer od hotela do kluba (fakultativno).

 

SUBOTA:

Doručak 07:00-10:00h

Razgled grada uz lokalne vodiče (u cijeni aranžmana) - nakon bogatog doručka i odmora od izlaska, krećemo u popodnevni obilazak grada u pratnji lokalnih vodiča koji će nam ispričati najzanimljivije informacije o gradu, njegovoj povijesti i kulturi. Tura obuhvaća i posjet Kalemegdanu gdje ćemo napraviti zajedničku fotografiju, a završava u boemskoj ulici Skadarliji.

Ručak u restoranu Tri šešira - uz živu glazbu i vrhunsku hranu (fakultativno)
MENU - teleća juha, mješano meso i prilog (pileći file, ćevapi i krmenadla sa pekarskim krumpirom), mješana salata, lepinja, čoko torta

Slobodno vrijeme.

Izlazak uz bus transfer od hotela do kluba (fakultativno).

 

NEDJELJA:

Doručak 07:00-10:00h

Check out i polazak za Zagreb, Rijeku i Pulu 10:00 - 11:00h

Ugodna vožnja uz kraća stajanja i povratak kući u poslijepodnvnim satima.
 

Iskustvo koje se ne propušta!
#vikend #beograd #žividoksimlad

 

Vesti i galerija