Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Beograd | Nova godina 2022.

Smještaj Tip smještaja 30.12. - 02.01.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/4 s doručkom
890 HRK
1/3 s doručkom
890 HRK
1/2 s doručkom
890 HRK
1/1 s doručkom
990 HRK
Ponuda ističe za
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

Program Izleti Aranzman

U slučaju otkaza putovanja zbog mjera ili pozitivnog testa na Covid-19 prije putovanja (uz predočenje pozitivnog testa agenciji) imate pravo na povrat u punom iznosu!

Za ulazak u Srbiju potrebno je predočenje dokaza o cijepljenju, potvrda o preboljenju Covid 19 virusa, ne kraća od 14 dana, niti starija od 6 mjeseci ili PCR test. Više informacija o mjerama na: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211
 

POLAZAK u četvrtak 30.12. oko 7/8 ujutro iz Zagreba. Više info tjedan dana prije polaska. 

▪ Ispunite kratku prijavnicu i kontaktirati će Vas naš agent oko daljnjih dogovora za ponudu i uplatu

▪ Kako bi mjesto bilo rezervirano, potrebno je uplatiti 150,00 kn akontacije po osobi (ostatak iznosa se plaća 10 dana prije polaska)

Ultra First Minute akcija traje do 01.11., nakon čega cijene rastu. Prijavite se na vrijeme i ostvarite najbolje cijene! :) 

Beograd

Grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. 

Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakorači te u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije čija putovanja u Beograd traju od davne 2010. godine, upoznati ćete grad uz naše provjerene i iskusne lokalne vodiče koji će vas povesti u razgled grada (u cijeni aranžmana) te uputiti na najbolja mjesta u gradu, prije organiziranih izlazaka na neka od najboljih mjesta sa živom muzikom i nezaboravnog Dočeka Nove godine.

Iskustvo koje se ne propušta!
#novagodina #beograd #žividoksimlad

 

Vesti i galerija