Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Opis destinacije i fotografije

 • party vlak, beograd, srbija, fun factory
 • party vlak, beograd, srbija, fun factory
 • beograd, srbija, fun factory, party vlak, party train
 • beograd, nova godina, fun factory, party putovanje, doček, 2018, 2019

PARTY VIKEND BEOGRAD 09.10. - 11.10.
Putovanje za sve studente i mlade #PartyVlakvsPartyBus

Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu akontacije, a ostatak iznosa se plaća do najkasnije 3 tjedna prije polaska. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.
FLEKSIBILNI UVJETI REZERVACIJE - u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje. Više na linku.

Ne propusti provod o kojem će se pričati: Party Vlak Vs. Party Bus - koji ćeš ti odabrati?

Beograd
 je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakorači te u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu te povesti u subotnji razgled grada. Petak i subota navečer su rezervirani za najbolje beogradske klubove u kojima ćete provesti 2 lude noći i dobro se provesti do ranih jutarnjih sati...  

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + party vagoni opremljeni sound & light sustavom gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewpovoljne cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program. Po dolasku na beogradsku stanicu pripremamo veliko iznenađenje.. ;)

Party Bus je prepoznato kao staro-novo prijevozno sredstvo Fun Factory agencije. Idealan spoj ugodnog putovanja, ali i vrhunske zabave! Svaki putnik nakon prijave može birati svoj autobus, a u ponudi imamo 3: 

 • Party Bus - idealan za one koji žele odličan provod jer ćete tijekom putovanja moći uživati uz najbolju muziku koju će puštati Fun Factory DJ Crew, a zabavljati će vas vrhunski tim animatora! 
 • Alias Bus - volite društvene igre? Onda za vas imamo organiziran Alias turnir kroz cijelo putovanje uz super nagrade ;)
 • Mirni Bus - ako želite mirno provesti put, a partijanje ostaviti za krajnju destinaciju, onda je ovo vaš izbor!

Jeste li znali?

 • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
 • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“ koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
 • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
 • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
 • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija