Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Program Izleti Aranzman

FIRST MINUTE ponuda (od 790kn) - RASPRODANO!
Drugi krug prijava (od 890kn) - do 10.03.! - RASPRODANO!
Treći krug prijava (od 950kn) - do 20.03.!

Prijavi se odmah za putovanje života!
* polazak na putovanje je autobusom iz Zagreba

BALKAN FUN je prvo i najveće party putovanje za mlade na ovim prostorima još od 2009. godine. BALKAN FUN se održava svake godine u proljeće, za vrijeme prvomajskih praznika, na atraktivnim turističkim destinacijama u okruženju na koje prenosimo atmosferu s egzotičnih destinacija poput Ibize, Paga, Mikonosa i ostalih poznatih party otoka. BALKAN FUN koncept zabave okuplja preko 3000 mladih s ovih prostora koji uživaju na našim brendiranim partijima. Za 4 dana za vas organiziramo 6 brendiranih partija (3 dnevna na plaži i 3 noćna u klubu). Naša misija i primarni cilj je omogućiti vam putovanje na kojem je sve dozvoljeno, da na partijima za vas spajamo nespojivo i pomičemo granice dobrog provoda, stvaramo zajedno trenutke koje ćete prepričavati svojim prijateljima dugo nakon Balkan FUN party putovanja.

GRČKA

Pošto je otkrila kaos, dramu, tragediju i demokraciju dok je većina nacija odlazila na spavanje s prvim sumrakom, Grčka se danas može pohvaliti nenadmašnim naslijeđem. Zemlja s 1400 otoka, obalom dugom 15000 kilometara i s preko 10 milijuna turista godišnje. Ali ne očekujte da vaš put u Grčku bude samo izučavanje drevnog društva – grčka naklonost prema dobrom provodu datira još od Dionisa. Zemlja prelijepih kontrasta, putovanje kroz oblake vremena, legendi i mitova, ostaci nestalih civilizacija i duh starih gradova čine ove prostore vječnim i neponovljivim.

 

PARALIA

Jedno je od najposjećenijih ljetovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Postoji mnogo plaža do kojih možete doći pješice ili biciklom koji se iznajmljuje na cijeli dan. Protežu se na obali dugačkoj oko 10 km. Pijesak na plažama je zlatnožuti, a duž cijele obale su kafići, taverne i barovi koji nude osvježenje i grčke specijalitete.

VILA NIKI - Nalazi se na samo 100 metara od mjesta Paralia i posjeduje vrt sa terasom. Svaka smještajna jedinica sadrži TV i čajnu kuhinju sa kuhinjskim stolom i pločama za kuhanje. U ponudi su smještajne jedinice za samostalan boravak sa balkonom ili popločanim dvorištem i besplatnim bežičnim internetom.

VILA KROMLIDIS - Nalazi se na 500 m od centra i na 200 m od plaže. Tip soba: 1/3. Svaka soba posjeduje čajnu kuhinju, kupaonicu, TV, terasu, klima uređaj (nije uključen u cijenu).