Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Opis destinacije i fotografije

Ove godine po prvi puta u Hrvatskoj, Fun Factory vam predstavlja nezaboravni domaći festival TRAP SCENE - BALCAN BLAZE na Zrću! Jeste li spremni? #VrhunacDolazi

LINE UP

  • JALA BRAT & BUBA CORELI
  • SOON
  • SOON
  • GOSTI IZNENAĐENJA

Zašto Balcan Blaze?

  • Najpopularniji izvođači u regiji
  • Po prvi put u Hrvatskoj
  • Zrće - top party destinacija u Europi
  • Noa Beach Club - u top 20 klubova u Europi 
  • Veliki broj mladih s područja balkana
  • Noćni, dnevni, warm up party te razni dodatni sadržaji (boat party, beach party, chill zone, villa/hotel party, jet-ski, bungee jumping, quad ture

#SaveTheSummer #BalcanBlaze #Zrće #Noa
Kako bi se prijavili, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati željenu uslugu. Nakon što ispunite prijavnicu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu akontacije, a ostatak iznosa se plaća do najkasnije 3 tjedna prije polaska. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.
FLEKSIBILNI UVJETI REZERVACIJE - u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje. Više na linku.

Zrće Beach - Noa Beach Club

Plaža Zrće poznata je u svijetu kao party destinacija s najboljim klubovima na Jadranu. Nalazi se na otoku Pag, samo 2 kilometra od centra grada u blizini Gajca i Novalje. Na plaži se mogu naći brojni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji, dok nekoliko atraktivnih klubova nudi zabavu tijekom cijelog dana i noći.

S brojnim klubovima i barovima na plaži poput Noa Beach Cluba koji nude svoje usluge gotovo svakog sata dana i noći tijekom ljetne sezone, Zrće je postalo prvo mjesto za zabavu u cijeloj regiji, a to su prepoznali i poznati glazbeni festivali poput Hideout-a, Zrće Spring Break, Sonus, ali i brojni slavni DJ-evi - Skrillex, Steve Aoki, Feddde Le Grand, Axwell, Carl Cox i drugi.

Noa Beach Club jedan je od najmodernijih i najzabavnijih klubova u cijeloj jadranskoj regiji. Smješten iznad vode, nudi epski pogled na kristalno Jadranskog more i visoke hrvatske planine, u kombinaciji s vrhunskom glazbom i zabavnim doživljajem, Noa nudi život koji mijenja perspektivu ljetnih praznika. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantiraju umjetnici i DJ-i svjetske klase, vrhunski zvučni sustav, 3D projekcije i laserski show u kombinaciji s atraktivnim izvođačima i plesačicama. Uz to, klub nudi jedanaest barova, vezove za jahte i pristanište, VIP dio, ležaljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga.

#SaveTheSummer #BalcanBlaze #Zrće #Noa