Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Ove godine po prvi puta u Hrvatskoj, Fun Factory vam predstavlja nezaboravni domaći festival TRAP SCENE - BALCAN BLAZE na Zrću! Jeste li spremni? #VrhunacDolazi

PROGRAM

  • 09.07. JALA BRAT & BUBA CORELI
  • 10.07. DEVITO, INAS, ELENA KITIĆ
  • 11.07. VOYAGE, GAZDA PAJA, NUCCI

Zašto Balcan Blaze?

  • Najpopularniji izvođači u regiji
  • Po prvi put u Hrvatskoj
  • Zrće - top party destinacija u Europi
  • Noa Beach Club - u top 20 klubova u Europi 
  • Veliki broj mladih s područja balkana
  • Noćni, dnevni, warm up party te razni dodatni sadržaji (boat party, beach party, chill zone, villa/hotel party, jet-ski, bungee jumping, quad ture

TERMIN: 09.07. - 12.07.
U prodaji: KARTE (regular i VIP) te SMJEŠTAJ.
Pogledaj slike i opise dostupnih smještajnih jedinica OVDJE.
*turistička taksa nije uračunata u cijenu i iznosi 1,35 eura po danu

Kako bi izvršili kupnju, potrebno je na dnu stranice označiti broj osoba i termin, te odabrati karte ili smještaj. Nakon što ispunite kratku prijavnicu možete platiti karticom ili dobiti mailom upute za uplatu. Ako imate pitanja, javite nam se slobodno na kontakt@funfactory.hr ili 091 3333 797.

Na ulazu je potrebno pokazati potvrdu o cijepljenju/covid putovnicu/potvrdu da ste prebolili virus, ukoliko nemate ništa od navedenog, biti će dostupni punktovi za brze testove u iznosu od 100 kn.

FLEKSIBILNI UVJETI REZERVACIJE - u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje, umanjen samo za administrativni trošak od 45kn. Više na linku.
 


Zrće Beach - Noa Beach Club

Plaža Zrće poznata je u svijetu kao party destinacija s najboljim klubovima na Jadranu. Nalazi se na otoku Pag, samo 2 kilometra od centra grada u blizini Gajca i Novalje. Na plaži se mogu naći brojni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji, dok nekoliko atraktivnih klubova nudi zabavu tijekom cijelog dana i noći.

S brojnim klubovima i barovima na plaži poput Noa Beach Cluba koji nude svoje usluge gotovo svakog sata dana i noći tijekom ljetne sezone, Zrće je postalo prvo mjesto za zabavu u cijeloj regiji, a to su prepoznali i poznati glazbeni festivali poput Hideout-a, Zrće Spring Break, Sonus, ali i brojni slavni DJ-evi - Skrillex, Steve Aoki, Feddde Le Grand, Axwell, Carl Cox i drugi.

Noa Beach Club jedan je od najmodernijih i najzabavnijih klubova u cijeloj jadranskoj regiji. Smješten iznad vode, nudi epski pogled na kristalno Jadranskog more i visoke hrvatske planine, u kombinaciji s vrhunskom glazbom i zabavnim doživljajem, Noa nudi život koji mijenja perspektivu ljetnih praznika. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantiraju umjetnici i DJ-i svjetske klase, vrhunski zvučni sustav, 3D projekcije i laserski show u kombinaciji s atraktivnim izvođačima i plesačicama. Uz to, klub nudi jedanaest barova, vezove za jahte i pristanište, VIP dio, ležaljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga.

#SaveTheSummer #BalcanBlaze #Zrće #Noa
 


Izaberite datum usluge (09.07.) i broj osoba te odaberite karte ili smještaj kako bi ispunili prijavnicu.