Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Advent u Zagrebu | 2019.

Smještaj Tip smještaja 14.12. 15.12.
Adventski vlak
  • advent, party vlak, fun factory
INFO BOX
Only train
RASPRODANO
RASPRODANO
Ponuda ističe za
Još 12 osoba gleda ovo putovanje.

Prijava za putovanje

  • advent, party vlak, fun factory
  • advent, party vlak, fun factory
  • advent, party vlak, fun factory
  • advent, party vlak, fun factory
  • advent, party vlak, fun factory

Program Izleti Aranzman

ADVENTSKI VLAK Rijeka - Zagreb * 150kn *
TERMIN: subota 14.12. i nedjelja 15.12.

Polazak (Rijeka – Zagreb): 09:05h – 13:15h
Povratak (Zagreb - Rijeka): 20:07h – 23:37h 

Okupljanje grupe na riječkom Glavnom kolodvoru od 08:30h i ukrcaj u vlak. Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto, a vlak će biti dekoriran u božićnom duhu, možete naručiti piće (kuhano vino na akciji), odmarati ili zaplesati u veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 

Po dolasku slijedi odlazak do centra grada. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!

Slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u božićnom duhu Zagreba! Posjetite adventske štandove, kupite suvenire i poklone i uživajte u mirisima slastica i kuhanog vina koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju. 

Okupljanje grupe na zagrebačkom Glavnom kolodvoru od 19:30h i ukrcaj u vlak. U restoran vagonu se možete družiti s ostalim putnicima i izmijeniti vlastita iskustva i dojmove, te se zagrijati uz kuhano vino i vruće hitove! 
Dolazak u Rijeku prije ponoći.

Odaberite termin koji vam najviše odgovara i pridružite nam se na ADVENTU U ZAGREB!

KAKO SE PRIJAVITI?

Potrebno je na našoj web stranici odabrati termin u tablici koji vam najviše odgovara i ispuniti kratku prijavnicu (2 minute). Nakon što ispunite prijavnicu, na e-mail ćete dobiti ugovor i uputstva za uplatu putovanja. 

Vesti i galerija