Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

UPIT za individualne aranžmane

Informacije o ponudi

Kada je riječ o odmaralištima koje nudi Turska, Kuşadasi je destinacija koju turisti najviše preporučuju. Egejska obala, veliki izbor klubova i specijaliteta turske kuhinje dobar su razlog da se odlučite za odmor u Kuşadasiju.

Nekada malo ribarsko mjesto danas je destinacija koja privlači mlade željne zabave, ali i one koji žele upoznati ovu magičnu zemlju i njene atrakcije. Ukoliko odlučite posjetiti Kuşadasi, dane i noći ćete provoditi na prelijepim plažama, degustirajući čuveni turski burek i uz  zanimljivim obilaske popraćene fantastičnim fotografijama. Mjesta koja  definitivno ne smijete propustiti su obilazak Pamukkala, drevnog grada EfesaAqua parka i zanimljivih plaža koje ova destinacija nudi. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gdje kafići i klubovi rade cijelu noći i garantiraju fenomenalnu zabavu tijekom ljetovanja.

Nikad pristupačniji i interesantniji individualni aranžmani za ovu destinaciju obuhvaćaju let do Kuşadasija sa presjedanjem u Istanbulu, kao i transfer od aerodroma do hotela u tijeku kojeg se možete prijaviti i za obilaske grada sa lokalnim vodičem. Program koji smo pripremili za Vas, obuhvaća mogućnost 79 ili čak 10 noćenja sa doručkom ili All Inclusive uslugom u hotelima kategorizacije 3*, 4* i 5*. Vaše je samo da izaberete ljetovanje po svojoj mjeri i prepustite se čarima ove prelijepe destinacije.

Posljednjeg dana aranžmana organiziran je transfer od hotela do aerodroma. U sklopu aranžmana uračunate su aerodromske takseručna kao i checkirana prtljaga do 20kg – ne postoje skriveni troškovi.  Pošaljite nam upit za paket koji Vam odgovara i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan / BEOGRAD – IZMIR (Kusadasi):

Polijetanje sa aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines. Presjedanje u Istanbulu (90 min) uz asistenciju. Slijetanje na aerodrom u Izmiru. Transfer do hotela u Kusadasiju. Noćenje.

2 - 7 / 9 / 10. dan / KUSADASI:

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

8 / 10 / 11. dan / KUSADASI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Izmiru. Let za Beograd uz presjedanje u Istanbulu (90 min) kompanijom Pegasus Airlines. KRAJ PROGRAMA.

ARANŽMAN UKLJUČUJE

 • Let na relaciji Beograd - Izmir - Beograd uz presjedanje u Istanbulu sa uključenom ručnom prtljagom do 7kg i checkiranom prtljagom do 20kg (bez obroka na letovima)
 • Aerodromske takse
 • Asistenciju na aerodromu prilikom presjedanja
 • Povratni aerodromski transfer do hotela/aerodroma u minibusu ili kombi vozilu
 • 7/9/10 noćenja u izabranom hotelu u Kusadasiju na bazi odabrane usluge

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE

 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode
 • Vizu za ulazak u Tursku
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAPOMENE

 •   POLAZAK je isključivo iz Beograda.

 •  Molimo Vas da se prije završetka ugovora o putovanju upoznate s programom putovanja, Općim uvjetima putovanja  agencije Fun Factory, kao i s općim uvjetima međunarodnog putnog osiguranja – Euroherc osiguranja.

 • Vizu za ulazak u Tursku možete ishoditi na internetskoj stranici http://vize.hr/izrada-viza/turska ( 330 kn)

 • Maloljetne osobe bez pratnje roditelja trebaju ovjerenu suglasnost roditelja kod javnog bilježnika i punoljetne osobe s kojom putuju

NAČIN PLAĆANJA

 • Uplata  cjelokupnog iznosa na žiro račun agencije. 

 • Osiguranje se plaća sa cjelokupnim iznosom

 • Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na 091 3333 797 ili kontakt@funfactory.hr

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

 • Za državljane RH je za putovanje potrebna je valjana putovnica (min. 6 mjeseci) i viza za ulazak u Tursku

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: FG Travel Group, PIB: 106900792, Licenca organizator turističkog putovanja OTP br. 6/2011 od 19.01.2011. godine, Balkanska 27, Beograd, Srbija

O Kušadasiju

Zašto putovati u Kuşadasi avionom?

Kuşadasi je jedno od najatraktivnijih turskih ljetovališta, pa je čest izbor i naših turista. Ipak, ovaj grad je udaljen 1388 km od Beograda, uslijed čega je mnogima putovanje autobusom naporno. Zato smo pripremili najpovoljnije individualne aranžmane za putovanje u Kuşadasi avionom.

Put u Kusadasi avionom u prosjeku traje oko 2 sata. To znači da ćete na ljetovanje stići svježi, odmorni, i spremni za istraživanje ovog čudesnog grada. Let iskoristite da popijete piće i isplanirate individualne aktivnosti za dane odmora, ili da otkrijete Kusadasi uz našu pomoć.

Osim što ćete brže stići do odredišta, aranžmani za Kuşadasi avionom koje vam nudi turistička agencija Fun Factory uz prijevoz podrazumijevaju i smještaj, kao i kompletnu organizaciju putovanja. Nama prepustite brigu o tehničkim stvarima, a vi se pripremite za nezaboravno ljeto.

Nekadašnji antički grad, a danas popularno ljetovalište

Prije nego što je dobio današnji naziv, Kuşadasi je bio poznat i po drugim imenima. Prvobitno se, u antičko doba, zvao Neapolis, i nalazio se pod upravom Efesa. Slabljenje Efesa značilo je i loš period za ovaj grad, pa je on pao pod upravu Venecije i Genove. Tmurno doba je trajalo sve do 15. st.

Drugi nazivi za ovaj grad bili su Novi Efes i Scala Nuova, a svoj naziv dobio je po poluotoku na izlasku iz centra grada.

Najveća atrakcija na Egejskom moru

Sigurno ste čuli da Kuşadasi zovu “Otokom ptica”, ali jeste li znali da je poznat i kao “najatraktivniji grad na Egejskom moru”? Ova reputacija zaslužena je samim izgledom i uređenjem grada, kao i prirodnim ljepotama koje ga okružuju.

Ako bi se Kuşadasi promatrao iz zraka, slično kao kada putujete u Kuşadasi avionom, primjetili biste nevjerojatno veliku zelenu površinu koja okružuje grad, upravo zahvaljujući Nacionalnom parku koji se nalazi u blizini.

Kusadasi se razlikuje od tipičnih ljetovališta sa jednim šetalištem, ovo je pravi grad. Sistem javnog prijevoza, veliki broj trgovina i kafića, prava gradska tržnica, luka, plaže - sve ovo, i mnogo više čini Kuşadasi urbanim mjestom za život, kao i boravak turista.

Poznat je i kao grad za mlade, zahvaljujući ulici ispunjenoj klubovima i kafićima koji govore samo jedno - bogat noćni život. Zabava preko dana također ne izostaje, zahvaljujući velikom broju beach barova, u kojima uz muziku i piće možete uživati u sunčanom danu na plaži.

Prirodni fenomeni i atrakcije za obilazak

Ukoliko ljetujete u Kuşadasiju, ne propustite priliku da se upoznate sa prirodnim ljepotama ovog grada i njegove okoline. Na prvom mjestu svakako je obilazak čuvene pamučne tvrđave - Pamukkale.

Riječ je o kompleksu jedinstvenih, toplih mineralnih izvora, koji imaju specifični oblik plitkih terasastih bazena, koji su nastali upravo prelijevanjem ovih voda i taloženjem minerala. Ovo mjesto se čak nalazi pod UNESCO zaštitom. Sa Pamukkala ćete osim sjajnih dojmova ponijeti i mnoštvo fantastičnih fotografija.

Turistima je posebno zanimljiv i Nacionalni park Dilek, koji je od Kusadasija udaljen oko 25 kilometara. Ovdje ćete se opustiti na plaži, uživati u šetnji prirodom, a možete posjetiti i čuvenu Zeusovu pećinu.

U blizini Kuşadasija nalazi se Efes, jedan od najljepših i najbogatijih gradova Male Azije, pa ne čudi što se mnogi turisti koji ljetuju u Kusadasiju odlučuju i za obilazak ovog drevnog antičkog grada.

Ukoliko izaberete individualne aranžmane za Kuşadasi avionom koje vam mi nudimo, bit ćete u prilici odmoriti se u jednom od najpoznatijih ljetovališta Turske, ali i uživati u svim njegovim čarima. Pogledajte detalje programa putovanja, rezervirajte željeni aranžman, i pripremite se na istraživanje Kuşadasija!