Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

UPIT za individualne aranžmane

Informacije o ponudi

Grad na obali Egejskog mora, biser turske rivijere, poznat još iz vremena antičke Grčke pod nazivom Halikarnas, smješten je u velikom zaljevu na jugu Bodrumskog poluotoka. Zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija dobio je reputaciju centra turske umjetničke populacije, ali i reputaciju mondenskog ljetovališta. Svake godine iznova privlači i fascinira svoje posjetitelje. Grčki pjesnik Homer ga je opisao kao '' beskrajno plavetnilo''. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svjetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej.

Naša jedinstvena ponuda za ovu magičnu destinaciju nudi Vam let do Bodruma sa minimalnim mogućim presjedanjem u Istanbulu uz asistenciju predstavnika naše agencije, kao i transfer od aerodroma u Bodrumu do hotela u tijeku kojega se možete prijaviti i za izlete u pratnji lokalnih vodiča. U ponudi je široka lepeza hotela kategorije 3*, 4* i 5*.

Za Vas smo ovog ljeta pripremili aranžmane sa 7 i 9 noćenja na bazi All Inclusive i Ultra All Inclusive ponude.

Posljednjeg dana aranžmana organiziran je transfer od hotela do aerodroma. U sklopu aranžmana uračunate su i aerodromske takseručna kao i checkirana prtljaga do 20kg – ne postoje skriveni troškovi. Pošaljite nam upit za paket koji Vam odgovara i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan / BEOGRAD – BODRUM:

Polijetanje sa aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines. Presjedanje u Istanbulu (90 min) uz asistenciju. Slijetanje na aerodrom u Bodrumu. Transfer do hotela. Noćenje.

2 - 7 / 9. dan / BODRUM:

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

8 / 10. dan / BODRUM – BEOGRAD:

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Bodrumu. Let za Beograd uz presjedanje u Istanbulu (90 min) kompanijom Pegasus Airlines. KRAJ PROGRAMA.

ARANŽMAN UKLJUČUJE

 • Let na relaciji Beograd - Bodrum - Beograd uz presjedanje u Istanbulu sa uključenom ručnom prtljagom do 7kg i checkiranom prtljagom do 20kg (bez obroka na letovima)
 • Aerodromske takse
 • Asistenciju na aerodromu prilikom presjedanja
 • Povratni aerodromski transfer do hotela/aerodroma u minibusu ili kombi vozilu
 • 7/9 noćenja u izabranom hotelu u Bodrumu na bazi odabrane usluge

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE

 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode
 • Vizu za ulazak u Tursku
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAPOMENE

 •   POLAZAK je isključivo iz Beograda.

 •  Molimo Vas da se prije završetka ugovora o putovanju upoznate s programom putovanja, Općim uvjetima putovanja  agencije Fun Factory, kao i s općim uvjetima međunarodnog putnog osiguranja – Euroherc osiguranja.

 • Vizu za ulazak u Tursku možete ishoditi na internetskoj stranici http://vize.hr/izrada-viza/turska ( 330 kn)

 • Maloljetne osobe bez pratnje roditelja trebaju ovjerenu suglasnost roditelja kod javnog bilježnika i punoljetne osobe s kojom putuju

NAČIN PLAĆANJA

 • Uplata  cjelokupnog iznosa na žiro račun agencije. 

 • Osiguranje se plaća sa cjelokupnim iznosom

 • Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na 091 3333 797 ili kontakt@funfactory.hr

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

 • Za državljane RH je za putovanje potrebna je valjana putovnica (min. 6 mjeseci) i viza za ulazak u Tursku

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: FG Travel Group, PIB: 106900792, Licenca organizator turističkog putovanja OTP br. 6/2011 od 19.01.2011. godine, Balkanska 27, Beograd, Srbija

O Bodrumu

Zašto je putovanje u Bodrum avionom odlična ideja?

Bodrum avionom je savršen izbor ako planirate ljetovanje u ovom dijelu Turske. Bodrum je elitno tursko ljetovalište koje godinama unazad mami pažnju turista širom svijeta. Turistička agencija Fun Factory nastoji svojim putnicima pružiti veliki izbor destinacija za ljetovanje, pa smo u svoju ponudu uvrstili i individualne aranžmane: ljetovanje Bodrum avionom, uz koji ćete moći istražiti još jedan turski grad, ali i uživati u ugođaju koji ljetovanje u Bodrumu pruža.

Ovo tursko ljetovalište je od Beograda udaljeno oko 1450 kilometara, pa je putovanje u Bodrum avionom svakako najbolja opcija kada je u pitanju prijevoz. Uz kombinaciju koja podrazumijeva adekvatan smještaj i povoljne karte za avion Bodrum i odmor u ovom gradu je dostupniji nego ikad.

Naši aranžmani za Bodrum avionom podrazumijevaju da je organizacija puta u našim rukama, a na vama je samo da isplanirate kako ćete provesti ljetovanje. Šta vas očekuje u Bodrumu?

Od ribarskog sela do urbanog grada: otkrijte povijest uz Bodrum ljeto 2019.

Bodrum je izgrađen na ruševinama Halikarnasa, starog antičkog grada. Nekada je bio ribarsko selo, a nakon procvata koji je doživio pod perzijskom vlašću svaki dalji napredak vodio je tome da postane ono što je danas - najvažnije tursko ljetovalište. Bodrum je zaštićena marina, kao i dom luksuznih jakti koje se ovdje nalaze.

Osim po luksuznim jahtama, ovaj grad je također poznat po tome što je rodno mjesto čuvenog grčkog povjesničara Herodota, koga mnogi nazivaju ocem povijesti. Uz destinaciju kao što je Bodrum ljeto 2019. će uz odmor donijeti i priliku da se bolje upoznate sa poviješću i kulturom ovog dijela svijeta.

Bodrum ljetovanje - ekskluzivan odmor na obali Turske

Od trenutka kada napustite avion Bodrum će vas dočekati u punom sjaju. Ovo ljetovalište slovi za jedno od najekskluzivnijih mjesta u Turskoj, koje je između ostalog poznato i po bogatom noćnom životu. Ovdje se nalazi veliki broj noćnih klubova, a u čuvenoj diskoteci Halikarnas stane čak 5000 ljudi!

Nema sumnje da je Bodrum odličan izbor ljetovanja za ljubitelje zabave, ali će u ovom gradu uživati i oni kojima je potreban pravi odmor. Opuštanje na plaži, obilazak zaljeva ili marine su odličan izbor aktivnosti preko dana, dok noću, pored klubova, možete uživati u nekom od brojnih restorana i probati svježe morske specijalitete.

Aktivno Bodrum ljetovanje - svaki dan druga plaža

Plaže su svakako prva stavka koja se razmatra pri odabiru ljetne destinacije. Ukoliko vaš izbor za ljetovanje ove godine bude Bodrum ljeto 2019. će obilježiti i veliki izbor plaža, pa svakog dana možete posjetiti drugu.

Uz dolmuse, minibuseve, i taksi vozila možete doći do svih plaža. Na raspolaganju su vam plaže koje su namijenjene opuštanju, kao i one koje su idealne za ljubitelje vodenih sportova. Veliki izbor plaža znači da su neke odlične za obitelji sa djecom, dok neke - kao što je Gumbet plaža, nude i zabavu u večernjim satima.

Turisti najčešće posjećuju plaže Bitez i Bagla, a na raspolaganju su vam i Gumbet, Ortakent, Yalikavak, kao i mnoge druge. Uz sve plaže koje nudi Bodrum ljetovanje će vam biti ispunjeno kvalitetnim odmorom, ali bez monotonije!

Obilazak svjetskih čuda - atrakcije koje nudi Bodrum

Bodrum nije mjesto koje će svojim posjetiteljima ponuditi samo plažu i zabavu. Ukoliko ljetujete u Bodrumu imat ćete priliku obići i njegove znamenitosti, a najveću svakako predstavlja Mauzolej u Halikarnasu koji se nalazi u centru grada.

Riječ je o nekadašnjem nadgrobnom spomeniku kralja Mauzola, a ova grobnica izgrađena je oko 350 godina prije Krista. Posebno je zanimljiva činjenica da se ovaj Mauzolej svrstava u sedam svjetskih čuda!

Takođe, u Bodrumu možete obići i Dvorac Svetog Petra, koji je jedan od najbolje očuvanih svjetskih spomenika srednjeg vijeka. U okviru ovog dvorca nalazi se i Podvodni arheološki muzej, koji je jedna od najvećih atrakcija za posjetitelje Bodruma.

Mislite da je ovo ljetovalište idealna destinacija za vas? Ako zaista želite posjetiti Bodrum prijevoz avionom je najbolji način da do njega stignete, i uvjerite se da ovaj grad zaista zaslužuje titulu najekskluzivnijeg turskog ljetovališta.

Ukoliko planirate odmor u ovom gradu, naši aranžmani - ljetovanje Bodrum avionom su odličan izbor za vas. Pogledajte detaljno program putovanja, izaberite termin ljetovanja i rezervirajte željeni aranžman, za najbolje ljeto dosad!