JAHORINA

Najbolji hotel u Sarajevu

Najbolji hotel u Sarajevu

Sarajevo je grad je gdje se povijest, kultura i prirodna ljepota spajaju stvarajući jedinstvenu i očaravajuću atmosferu. A upravo usred ovog zavodljivog grada nalazimo izvanredni hotel Holiday 4*, pravi raj udobnosti i luksuza. Upoznajte ovaj šarmantni smještaj koji će vaše iskustvo Sarajeva podići na višu razinu.

Lokacija

Smješten u samom srcu povijesne četvrti Sarajeva, hotel Holiday 4* uživa u prvoklasnoj lokaciji. Bilo da ste ovdje poslovno, turistički ili negdje između, cijenit ćete praktičnost boravka na pješačkoj udaljenosti od ključnih atrakcija poput Baščaršije, Latinske ćuprije i starog grada. Istražite bogatu povijest grada, živahnu atmosferu i živopisne ulice, sve na korak od vas.

Hotel Holiday 4* - Sarajevo

O hotelu

Sve su sobe klimatizirane i sadrže TV sa satelitskim programima, minibar, a neke imaju prostor za sjedenje. Svaka jedinica ima vlastitu kupaonicu s kadom, sušilom za kosu i ogrtačem. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi, a mjenjačnica se nalazi na recepciji.

Gosti mogu uživati ​​u tradicionalnoj bosanskoj kuhinji i internacionalnim specijalitetima koji se poslužuju u Nacionalnom restoranu. Nakon dana provedenog na skijanju ili istražujući Sarajevo, možete posjetiti kozmetičke i frizerske salone u sklopu hotela ili se opustiti u wellness centru. Sauna i fitness sadržaji osmišljeni su kako bi vam omogućili osvježenje i ostanak u formi tijekom vašeg boravka. Korištenje bazena je besplatno za sve goste!

Hotel Holiday 4* - Sarajevo

Povijest

Povijest hotela Holiday 4* u Sarajevu duboko je isprepletena sa kultnim sportskim događajem, Zimskom univerzijadom. Hotel je namjenski izgrađen za smještaj sudionika, dužnosnika i gostiju tijekom 14. Zimske univerzijade održane 1984. godine. Ovaj događaj je bio povijesni trenutak za Sarajevo, jer je prvi put da je Zimska univerzijada održana u gradu izvan nacije tradicionalnih zimskih sportova.

Danas, kada uđete u hotel, ne ulazite samo u udoban i luksuzno uređen prostor; također ulazite u dio bogate povijesti koja definira Sarajevo i njegovo trajno nasljeđe u svijetu međunarodnog sporta i kulture.

Gastro savjeti

Odmah pored hotela ima nekoliko odličnih opcija za ukusan obrok, a naša glavna preporuka je definitivno gastro market Crvena Jabuka. Ovdje se po povoljnim cijenama svakodnevno nudi više od pet stotina različitih vrsta svježe pripremljenih gotovih jela, salata, juha i čorbi, sjeckanog voća, vegetarijanskih i specijaliteta od tjestenine, pekarskih i slastičarskih proizvoda.

Osim toga, možete izabrati razne vrste mesa koje se priprema na licu mjesta, a nakon toga ponijeti sa sobom i uživati u obroku u hotelskoj sobi ili gornjoj terasi.

Hotel Holiday 4* - Crvena Jabuka

Ako ste više restoranski tip, s druge strane hotela nalazi se odličan restoran "Boss" koji nudi vrhunsku hranu, a njihov menu možete pogledati OVDJE.

Kada se uzme u obzir sve navedeno uz omjer cijene i kvalitete, naše mišljenje je kako je ovo definitivno najbolji hotel u Sarajevu i naša topla preporuka svima koji dolaze u posjetu.

Prijavi se za Ski Jam Snow Festival - smještaj u hotelu Holiday uz svakodnevne ski buseve za Jahorinu! U ponudi su termini za 1., 2. i 3. mjesec 2024., osiguraj najbolju cijenu i prijavi se OVDJE.

Gastro market Crvena jabuka - čudo u Sarajevu!
Jahorina