Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Upoznajte Party Brod turu

Uživajte u najljepšem dijelu Jadrana - 4 predivna otoka Korčula, Vis, Hvar i Brač. Iskoristite našu HIT ponudu i zaplovite ovo ljeto po nikad pristupačnijoj cijeni!

1. dan: Split - MAKARSKA
Najpoznatiji grad hrvatske dalmatinske obale, a ujedno prva i posljednja točka ovoga krstarenja je Split. Poznat po svojim plažama i kompleksu tvrđava u središtu grada, Dioklecijanova palača, koju je rimski car podigao u 4. stoljeću. Jednom davno dom tisućama ljudi, njeni razgranati ostaci uključuju više od 200 građevina. Unutar bijelih kamenih zidova, dvorišta i galerije nalaze se trgovine, barovi, kafići, katedrale, hoteli i nekoliko kuća. Svakako moramo spomenuti i jedan od najprepoznatljivijih simbola grada Splita, a to je njegova predivna riva, na kojoj ćemo uz jutarnju kavu i predivan pogled na more, iščekivati isplovljavanje!

Prijava na brodu je od 10:30 h do 12:00 h. Računajte na to da vaša kabina možda neće biti spremna do 12:30 h. Polazak broda je otprilike oko 13:00 h iz Splita. 

Spremni? Na redu je Makarska kao prva postaja.

Ručak na brodu dok plovimo duž obale do Makarske rivijere. Prvo popodne potrošit ćemo kupajući se na jednoj od predivnih plaža uz rivijeru. Posjetit ćemo uvalu Nugal koja skriva jednu od nagrađivanijih plaža Hrvatske po izboru svjetskih medija do koje se može doći jedino pješke šumskim putem ili brodom. Iznimno je slikovita i to je jedan od razloga njezine popularnosti među turistima. Brod će preko noći biti usidren u luci Makarska, jednoj od najljepših destinacija na hrvatskoj obali. Makarska je smještena pod planinom Biokovo, uz vrh Sv.Jure koji je najviši primorski vrh na Mediteranu. Šetajući se ulicama Makarske, naići ćete na brojne crkve i druge arhitektonske znamenitosti. Noći u Makarskoj su rezervirane za mornare i pirate, pripremite se za piće na brodu sa svojim prijateljima prije izlaska ;) Za one koje zanima noćni život dostupan je koktel bar Marineta, a pored mora se nalazi i "Club Deep" koji je smješten u špilji.

2. dan: Makarska - KORČULA
Nakon doručka krećemo prema Korčuli, rodnom mjestu Marca Pola. Na putu prema gradu Korčuli, nalazi se lijepa i mirna uvala Kneže. Poznata windsurfing destinacija okružena je bujnom vegetacijom, te s plitkim morem, pješčanim plažama i turquoise bojom mora čine vizualni spektakl, što više podsjeća na pacifičku atolu nego na mediteranski otok. Osim uvale Kneže posjetit ćemo i uvalu Badija, pored lijepo uređene šljunčane plaže na južnoj strani otočića, Badija skriva još nekoliko plaža, atraktivnih lokacija za ronjenje i 4 kilometra dugu šetnicu oko otoka. Plaže su šljunčane, smještene u zagrljaju duge stjenovite obale koja skriva mnogo mjesta pogodnih za sunčanje, s lakim pristupom moru. Bujna vegetacija koja se proteže sve do mora nudi prirodni hlad u vrućim ljetnim danima.Ručak će biti poslužen na brodu u blizini uvale Lumbarda, na istočnoj strani otoka Korčule, koja nudi jedne od najljepših plaža u Dalmaciji.  Prenoćit ćemo u luci Korčula. Istražite ovaj utvrđeni grad, koji je bogat uskim uličicama i vidikovcima i provedite svoje popodne slušajući mnoštvo otočkih legendi, mitova i priča. Gradski kameni zidovi izgrađeni su prije više od dva stoljeća, a stari grad je izgrađen u strukturi riblje kosti, morate ga vidjeti kako bi se uvjerili u to.

3. dan: Korčula - VIS
Rano ujutro, u skladu s vremenskim uvjetima (koji su obično odlični), krenuti ćemo do otoka Visa, jednog od najudaljenijih otoka na dalmatinskoj obali. Vis se stoljećima koristio kao strateška vojna luka i baza savezničke vojske tijekom Drugog svjetskog rata u borbi protiv Italije i Njemačke. Otok se tek nedavno otvorio za komercijalni turizam i još uvijek zadržava puno šarma. BUSINESS INSIDER je ove godine uvrstio otok Vis među top 100 otočnih destinacija na svijetu. 

Napomena: u slučaju da vrijeme i vjetar nisu prikladni za posjet Visu, alternativna lokacija za zaustavljanje odredit će se na putu. Kapetan zadržava pravo izmjene plana vožnje, jer mu je prije svega prioritet broj jedan sigurnost putnika.

4. dan: Vis - HVAR
Iduće jutro krećemo prema Paklenim otocima gdje imamo ručak na brodu i zaustavljamo se kako bi se okupali u kristalno čistoj vodi. Hvar je najduži otok na Jadranu i poznat je po super jahtama i slavnim gostima. Hvar se nalazi uz bok velikim party destinacijama kao što su Zrće i Ibiza tako da je ovo pristanište posebno popularno među partyjanerima. Popnite se na brdo i posjetite ruševine tvrđave iz 7. stoljeća s pogledom na luku, istražite renesansnu katedralu s originalnim tornjem ili otkrijte najstarije kazalište u Europi! Grad Hvar nudi obilje restorana, barova i kafića koji su otvoreni dugo u noć. Usidravamo se u uvalu imena Vela garša. Prilaz uvali je Paklenim kanalom, a akvatorij je poznat kao omiljeno sidrište nautičara. 

Napomena: vrijeme pristajanja na Hvaru može biti predvečer u špici sezone zbog ograničenja lučke kapetanije. Ako želite doći ranije, može se organizirati prijevoz vodenim taksijem i bit će uključen za sve goste.

5. dan: Hvar - STARI GRAD
Drugu noć na otoku Hvaru, pristat ćemo u lučki grad Stari Grad ili u lijepu luku Jelsa (ovisno o lokalnom lučkom prometu). Smješten na sjevernoj strani otoka, Stari Grad je najstariji grad u Hrvatskoj. Može se pohvaliti atraktivnom mrežom starih uskih ulica i malih trgova oko luke. Vinogradi i maslinici okružuju grad, a Starogradsko polje zaštićena je UNESCO-va svjetska baština. Plaža u Starom gradu je odlično mjesto za otići iz grada i uživati u prirodi, pod suncem uz povremeno osvježenje u moru i pod prirodnim hladom palminih stabala. Ispred, ako imate sreće, možete vidjeti usidrene luksuzne brodice. Odlične su kao pozadinski detalj za vaše fotografije. Jelsa datira iz 1300-ih i bila je značajna trgovačka luka za otočko vino i maslinovo ulje. Smještena je u podnožju gustih šumovitih obronaka. Područje opčine Jelse ima jako razvedenu obalu s brojnim otočićima, uvalama i rtovima gdje možete pronaći pravo zadovoljstvo i mir. Obje luke imaju obilje restorana i barova za istraživanje.

6. dan: Stari Grad - BOL
Ujutro nastavljamo krstarenje Jadranom i krećemo prema otoku Braču, gdje ćemo nakon ručka stići u grad Bol, jedan od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Dom plaže Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime. Pod utjecajem struja vrh Zlatnog rata malo je povijen k zapadu, malo k istoku, a na žalu se ponekad napravi i maleni bazen. Zbog svega toga nazivaju ga geomorfološkim čudom i zakonom je zaštićen kao značajni krajobraz. Možete se uputiti prema prekrasnoj Vidovoj Gori, gdje možete izaći na najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine. Panoramski pogled na susjedni otok Hvar pri spuštanju do plaže na Bolu vrijedan je uspona!

7. dan: Bol - SPLIT
Uživajte u posljednjem jutru krstareći dalmatinskom obalom prema Splitu. Uživajte u kupanju u osamljenoj uvali neposredno izvan Splita, a zatim se upustite u istraživanje grada kada uplovimo u splitsku luku. Ovaj UNESCO-ov grad temelji se na središtu grada unutar i oko zapanjujuće Dioklecijanove palače, rimskog cara Dioklecijana. Prošećite se podrumom palače ispunjenim tržnicama i na otvorenom doživite povijesnu arhitekturu ove prekrasne palače koja se u svojim granicama sastoji od 220 zgrada i u njoj živi 3.000 ljudi. Split je trenutno drugi najveći grad u Hrvatskoj i nastavlja rasti svake godine uz brojnim kafiće, barove i tradicionalne dalmatinske restorane.

Party Brod 2021 

  • Krstarenje najljepšim dijelom Jadrana
  • Jedrenjak kapaciteta 30 putnika (dvokrevetne sobe na gornjoj i donjoj palubi) i 5 članova stručne posade - upoznaj brod na LINKU
  • Vrhunska hrana, doručak + ručak u 3 slijeda, neograničena konzumacija negaziranih sokova i vode - LINK
  • Svakodnevni "swim stop" nakon ručka - kupanje i sunčanje uz DJ-a na palubi broda
  • Partijanje u skrivenim uvalama uz happy hour i tematske partije
  • Fun Factory vodič tijekom cijele ture

Iskoristi ULTRA FIRST MINUTE akciju i rezerviraj najbolja mjesta: www.funfactory.hr/putovanja/party-brod