Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Što je SKI JAM Snow Festival?

Naša misao vodilja bila je organizirati zimsko putovanje koje je dostupno svima, koje ne traje predugo, nije preskupo i koje je pogodno skijašima i neskijašima.

Mariborsko Pohorje je idealan izbor, jer putovanje ne traje predugo (3,5 - 4h), a vrijeme u Party Vlaku će vam proći prebrzo. O provodu u Party Vlaku već smo dosta pisali, to je nešto što trebate doživjeti. Naš DJ & Animation Crew pobrinuti će se da vam upravo taj dio putovanja bude jedan od najboljih.

Po dolasku u Maribor organiziran je bus prijevoz (u cijeni) do skijališta. Cijela grupa je smještena u hotele i apartmane Videc 3* i Bolfenk 4* koji su jedan kraj drugoga. Sve sobe su ugodno i toplo uređene, sa svojom kupaonicom, balkonom i TV-om. Udaljenost od smještaja do glavne staze je svega 100-200 metara.

Program je koncipiran sa svakodnevnim aktivnostima, dnevnim i noćnim zabavama.
Dnevni program: Welcome party, Apres Ski party, Pool party
Noćni program: CONNECT – live koncert, 2 luda izlaska u klub na skijalištu i/ili hotelu

Odmah pokraj naših smještajnih kapaciteta (predio Bolfenk) nalazi se i poznata staza Radvanje na kojoj se održava tradicionalna "Zlatna lisica" – natjecanje u slalomu i veleslalomu za skijašice u Svjetskom kupu. Osvijetljena je reflektorima te je na njoj moguće i noćno skijanje.

Skijalište ukupno broji 33 km uređenih staza (21,5 km plavih, 8 km crvenih i 3,5 km crnih), a uređeno je i 20 km staza za skijaško trčanje. U slučaju nedostatka snijega, snježni topovi osigurat će minimalno 100 skijaških dana. Valja istaknuti da se na skijaškoj poveznici Bolfenka i Areha nalazi nekoliko "skrovitih" staza koje će se otkriti onima koje ne smeta odgurivanje štapovima na već spomenutim plavim stazama da bi se došlo do njih.

Uživajte u skijaškom snu pod plavim nebom u najljepšem planinskom dijelu Slovenije, pridruženom od strane stotine studenata i mladih iz cijele Hrvatske, okupljenih u slavlju života, putovanja i avanture. Mariborsko Pohorje ima 4 vrhunca svjetske klase i odgovoran je za bezbrojne stranice pionirske povijesti skijanja. Nakon skija skočite na plesne podove i svakodnevno uživajte s ekipom u zalasku sunca.