Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Nargila barovi u Sarajevu

Nargila - instrument koji se koristi za isparavanje i pušenje aromatiziranog duhana ili marihuane čija para ili dim prolazi kroz posudu s vodom pije udisanja, podrijetlom iz Perzije,i čija se povijest neizbježno isprepleće s kulturnom poviješću Sarajeva. Užitak koji donosi nargila uz piće po izboru doseže već mitološke proporcije - na mjestu kao što je Sarajevo, gotovo je nezaobilazna aktivnost posjetiti jedan od mnogih nargila barova.

Nargila barovi idealan su dodatak noćnom životu prekrasnog grada koji nudi sve što biste mogli poželjeti - od vrhunske, tradicionalne hrane, glazbe i izlazaka koji nude nešto potpuno drugačije od onih tradicionalnih. Sarajevo odiše nezaboravnom atmosferom, a jedan od posebnih načina na koji je možete doživjeti ulazak je u jedan od barova koji nude upravo nargile.

Bitno je spomenuti neke od najposjećenijih nargila barova koji potvrđuju geografsku važnost Sarajeva kao glavnog uživališta nargila u tradicionalnom okružju.

Najveći i najnoviji nargila bar je “Casablanca” na Vilsonovom šetalištu. “Casablanca” je jedan od najvećih tipova ove vrste bara u regiji, a njen čarobni ambijent će rijetko koga ostaviti ravnodušnim. “Casablanca” garantira najbolje okuse i vrhunsku kvalitetu u kombinaciji sa atmosferom uz koju ćete zaboraviti svakodnevne probleme i prepustiti se jednom od najzanimljivijih dijelova sarajevskog noćnog života.

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi nargila barova u Sarajevu, potrebno je spomenuti i “Damask”, omiljen među svojim posjetiteljima zbog kvalitete, koji se nalazi u ulici Trgovke 29, te “Nargila i tea bar Culhan”, smještenog na adresi Culhan 2, koji osim vrhunskih okusa nargila i tradicionalno poslužene kave nudi i raznovrsna jela. Tu je još i nargila bar “Mahala”, smješten na adresi Bravadžiluk bb, koji biste trebali posjetiti ako ste zainteresirani za mjesta koje privlače puno pažnje i posjetitelja.

Prijavi se za iduće putovanje u Sarajevo OVDJE.

Povezano